Lyckligast i världen: Dag 7

Fantastiskt väder, godis och bästa sällskapet

Kari sträcker ut armarna

Hälsning från deltagarna

”Vi har nu lämnat Kjellstrømdalen och vandrat över bergen till Passbreen glaciären. Det har varit dåligt med vind, men vädret är fantastiskt. Vi har vandrat långt och det har varit tungt. Men dynamiken i gruppen är god och vi fungerar jättebra tillsammans. Vi har väldigt bra rutiner och fantastisk utrustning.

Nu campar vi på Passbreen glaciärer, inte långt från Ågårdbukta. Utsikten är magisk.

Maten är också väldigt bra. Igår kväll åt vi smörstekt “Fenalår” (saltat, torkat kött från lammben). Mums! Och sedan påskgodis. Vi är så glada att vi tog med oss choklad och marsipan. Det är påsk trots allt– och vi har inget att klaga på. Vi känner oss som världens lyckligaste människor just nu”.

godispåse
Deltagarna är vid tältetEn deltagare med pulka och kite